..si totusi exista si dreptate..

Stiu ca toata lumea scrie despre cat de nasoala e tara noastra si cat de nesimititi sunt oamenii, si probabil lumea e plictisita de asta. Insa trebuie sa povestesc ce am vazut, fiind de data asta un exemplu pozitiv.
Ieri am mers la Real Berceni pentru niste cumparaturi. Am parcat masina si am plecat spre magazin. In apropierea intrarii un „domn” impreuna cu sotia si doi copii isi parcase masina direct pe trotuar. Din fericire un „nene” de la paza l-a luat la rost sa-si mute masina. Am crezut ca paznicul o sa cedeze repede, insa n-a fost asa, a insistat pana ce nesimtitul a plecat. Cand am iesit, paznicul isi facea din nou datoria, bravo lui! Imi pare bine ca in sfarsit un hipermarket a inceput sa faca ordine in parcare. Pentru cei care n-au copii e greu sa inteleaga ce nasol e sa faci slalom cu caruciorul printre masini.
Cel mai nasol am patit-o la Ikea. Acolo nu ai cum sa ajungi cu un carucior din parcare pana la mall fara sa mergi pe sosea, si asta pentru ca nu exista locuri de trecere amenajate si nici treceri de pietoni. In plus mai sunt si zeci de masini parcate pe trotuare. Oare chiar asa de lenesi sunt romanii incat vor sa parcheze fix in usa magazinului?

Reclame

Un gând despre &8222;..si totusi exista si dreptate..&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s