IPS Daniel si pupincurismul

Mama finanţatorului Stelei, Alexandra Becali, a fost decorată luni, în a doua zi de Rusalii, în numele fiului său, aflat la închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

Astfel, mama lui Gigi Becali, prezentă la slujba de sfinţire a Bisericii Sfânta Treime din cartierul Ghencea, a primit o distincţie de la Preafericitul Daniel, după ce finanţatorul Stelei a donat bisericii respective 180.000 de lei.

Eu sunt orthodox, sotia catolica, nu prea frecventez bisericile, ma mai duc, uneori de gura soacrei, la biserica cu ei, de regula cand ajung pe la Bacau. Totusi, cand vad asemenea stiri, ma trece un gand sa-mi bag cerere sa ma mut la catolici! Eu inteleg ca Gigi v-a dat bani, dar chiar asa sa o decorati pe maica-sa! Tot respectul pentru doamna respectiva, dar de ce o decoreaza biserica? Unde scrie in biblie sa-i decoram pe cei care dau bani bisericii? Nu zicea Iisus ca biserica lui Dumnezeu e peste tot!? N-am chef sa fac teorie pe tema asta, spun doar: IPS, mi-e scarba de tine si de actiunile tale! Si stii ceva IPS, o sa mori si tu ca si ceilalti oameni, si in urma ta o sa ramana un mastodont de beton, si lumea o sa-si aminteasca cum ai ales sa nu ajuti oamenii si copii. Puteai face multe lucruri, dar ai vrut sa ramai in istorie cumva, pentru ca stiai ca nu o sa ajungi sfant ca  altii inaintea ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s