Crowdfunding

Cine a inventat sistemul asta de Crowdfunding a fost sau este un geniu. Daca intrati pe site-ul  http://www.indiegogo.com/projects?filter_quick=popular_all  o sa vedeti sume fabuloase stranse pentru tot felul de proiecte. Unele bune, unele umanitare unele cu tenta de bascalie… La un moment dat au circulat si niste glume facute de un comic American pe tema asta, nu mai caut acum link-ul.

Am primit de la un cunoscut o invitatie pe email pentru proiectul lui de crowdfunding ttp://www.indiegogo.com/projects/cnc-workshop. I-am scris si pe email ce cred despre proiectul asta, insa aici vreau sa fac cateva observatii: toate afacerile au pornit dintr-un spatiu de acasa si au crescut usor usor.

Prima regula a unei afaceri este sa nu cumperi ci sa inchiriezi. Pentru cine nu stie despre Orange County Choppers (OCC) va invit sa cititi povestea lor si sa vedeti ca au inceput sa asambleze motociclete intr-un demisol al casei lui Paul Teutul Senior si in cativa ani au crescut la o afacere de milioane de dolari. Aceasta firma este un exemplu nemaipomenit de marketing si evolutie.

A doua regula a unei afaceri este sa muncesti mult si cu pasiune. Calitatea produselor si serviciilor te va ridica sau te va falimenta!

Le doresc success si sper sa primeasca macar o parte din finantarea dorita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s